Om OSS

Vi är ett polskt byggföretag med stor erfarenhet inom branschen och högkvalificerade arbetare.

Alla våra arbeten är övervakade av byggnadsledare som behärskar byggnadsrätt inom byggnadskonstruktioner vad innebär att man kan leda olika bygggnadsarbeten utan restriktion.

För oss jobbar sådana arbetaren så som: murare, armerare, timmermän och rörmontörer.

Vi specialiserar sig i byggnadsentrerprenad av grovkondition (förstärkning och beläggning med betong av trappor och underbyggor, byggande av murar, förseende med golv, gipsning) så som byggnadstjänsten i allmänhet (värmeisolering och torrläggning av byggnader, isolering av underbyggor, altaner och balkonger, ytre- och inrepåläggning av glasyr).

Vi utför också ett stort urval av "nyckelfärdiga" tjänster samt reparationer i privata lokaler och industrilokaler. Vi gör hydraulikarbete, vatten och avlopp installationer, elektriska installationer, skiljeväggar och andra gipsplattor konstruktioner (reglerade tak), rappningsarbete, förbättring av förre detta rappningsarbeten, påläggning av ytearbete, målning, påläggning av glasyr, terrakotta, gres och mycket mer.

Vårt motto är solida och professionella tjänster. Varje ny kontrakt är en utmaning för oss som vi åtar sig med glädje. Alla våra tjänster är grundlig utförade. Vår erbjudande passar både till privata kunder samt till firmor, institutioner och investerare.

Vi har en mångårig erfarenhet inom importering av byggmaterial från hela världen, först och främst från Kina, Indien, Brasilien, Egypten, Italien och Skandinavien. Därför kan vi erbjuda ett brett sortiment av natursten, gresplattor, sol- och fotovoltaikpaneler eller alla andra produkter enligt individuell förfråga.

Montörer som jobbar för oss kan montera yttre- och inre elementer av kakelinredning med hjälp av en modern teknologi. Maskiner är gjorda av kvaliciferade tekniker och övervakade av professionella ledare.