Selskapet

HOUSE WOJCIECH DABROWSKI har operert i byggebransjen siden 2012.

Til å begynne med drev bedriften hovedsakelig med produksjon og montering av stein kledning.

Med våre moderne maskiner produserer vi og foredler steinelementer av granitt, marmor, sandstein og marmor konglomerater.

Takket være mange års erfaring i import av stein fra hele verden, spesielt Italia, India, Brasil, Egypt, Kina og Skandinavia, kan vi tilby et meget bredt utvalg av naturstein.

Et annet område av virksomheten er montering av utvendig og innvendig innredning i stein med hjelp av moderne teknologi. Arbeidet utføres av kvalifisert personale under oppsyn av erfarne ledere.

Vårt tilbud inkluderer:

  • komplette fasader i stein og betong, i ventilert og limt utførelse
  • gulvfliser, trapper
  • vindusbretter, sålebenker
  • interiør innredning, som bordplater, benker, peiser osv.


Med mange års erfaring kunne vi begynne å samarbeide med en rekke underleverandører og utvide virksomheten med bygging og oppussing for individuelle kunder, bedrifter og organisasjoner. I løpet av de siste årene har vi gradvis fått erfaring i bransjen ved å ta på seg mer og mer omfattende byggekontrakter for både boliger, kontorer og industribygg. På denne tiden har vi opparbeidet erfaring i byggekontrakter fra råbygg og ikke ferdigstilte bygninger helt til nøkkelferdige løsninger.

Vi gjør alt innenfor bygging av boliger, kontorer, forretningsbygg og entrepriser. Vi oppfører konstruksjoner i armert betong, mur og stål. Fasader utfører vi med lett kledning, naturstein og kunstig stein, tre og aluminium.

Vi tilbyr isolering av bygningen i fugefritt utførelse. Bedriften vår pusser alle typer bolighus, næringsbygg og industribygg.

Vi er spesialister på alt i renovering, tilpasning og etterbehandling.

Vi har lang erfaring i bygging av store objekter. Mange ganger arbeidet vi som underleverandør ved bygging av kjøpesentre.